Onze werkwijze.

Kan jouw onderneming wel wat hulp gebruiken bij digitalisering? Of wil je je eens vrijblijvend oriƫnteren op de mogelijkheden voor digitalisering in jouw bedrijf, bedrijfsprocessen, producten of diensten? Ons team helpt je graag! Onze professionals in opleiding maken graag kennis met jouw bedrijf. Zo brengen ze hun opgedane kennis in de praktijk om jouw vragen te beantwoorden!

Digitaliseren is een must.

In deze tijd kunnen we onze bedrijfsvoering niet meer zonder digitale middelen uitvoeren. Juist voor mkb-bedrijven ( 2-50 fte) liggen er kansen om samen te werken met studenten. Het is een win win voor alle partijen. En we koppelen nieuw talent aan het bedrijfsleven. Wij helpen je graag bij opdrachten op het gebied van digitale marketing, proces innovatie, cyber security en e-strategy. De studenten worden begeleid door het team van DWC+, docenten en begeleiders van hogeschool Saxion en Aventus.

Wat zijn onze expertises?

Digital sales & marketing
Social media, marketing automation en drip campagnes: digitalisering biedt nieuwe mogelijkheden om jouw prospects en klanten beter te bereiken en te informeren. Wij adviseren je graag!

Automatisering
Wij helpen jouw bedrijf met het automatiseren van dagelijkse herhalende taken. Dat betaalt zichzelf namelijk bij elke herhaling terug!

data
Door middel van Internet of Things, Big Data, analytics en sensoren kunnen wij je helpen bij het monitoren van jouw bedrijfsprocessen en inzicht geven in prestaties en knelpunten.

Embedded systemen
In toenemende mate bepaalt de embedded ICT de prijs en kwaliteit van producten en diensten, tot en met de complete servitization van producten. Wij bieden jou inzicht in de mogelijkheden die ICT biedt voor jouw producten en diensten.