Img 20230216 144545 Web

Onze werkwijze.

Kan jouw onderneming wel wat hulp gebruiken bij digitalisering? Of wil je je eens vrijblijvend oriënteren op de mogelijkheden voor digitalisering in jouw bedrijf, bedrijfsprocessen, producten of diensten? Ons team helpt je graag! Onze professionals in opleiding maken graag kennis met jouw bedrijf. Zo brengen ze hun opgedane kennis in de praktijk om jouw vragen te beantwoorden!

In deze tijd kunnen we onze bedrijfsvoering niet meer zonder digitale middelen uitvoeren. Juist voor mkb-bedrijven ( 2-50 fte) liggen er kansen om samen te werken met studenten. Het is een win win voor alle partijen. En we koppelen nieuw talent aan het bedrijfsleven. Wij helpen je graag bij opdrachten op het gebied van digitale marketing, proces innovatie, cyber security en e-strategy. De studenten worden begeleid door het team van de Digitale Werkplaats, docenten en begeleiders van hogeschool Saxion en Aventus.

Regelmatig organiseren wij sessies waarbij studenten met ondernemers aan de slag gaan om input te krijgen over mogelijke vervolgstappen. Tijdens deze intake staat de Digitale Praatplaat centraal! De Digitale Praatplaat is een tool voor u als ondernemer om samen met experts en studenten in gesprek te gaan over een veelheid van onderwerpen m.b.t. digitalisering. Door het stellen van vragen op diverse digitale thema’s kunnen we de uiteindelijke vraag van uw bedrijf definiëren en een passend werkpakket (lees geschikte studenten) samenstellen vanuit Aventus en Saxion.

Bg Pattern

Jij helpt studenten aan praktijkervaring, wij helpen jou met je digitale zoektocht.

Afbeelding3

Digital Sales & Marketing

Social media, marketing automation en drip campagnes: digitalisering biedt nieuwe mogelijkheden om jouw prospects en klanten beter te bereiken en te informeren. Wij adviseren je graag!

Afbeelding2

Cyber Security

Door middel van Internet of Things, Big Data, analytics en sensoren kunnen wij je helpen bij het monitoren van jouw bedrijfsprocessen en inzicht geven in prestaties en knelpunten.

Afbeelding4

Automatisering

Wij helpen jouw bedrijf met het automatiseren van dagelijkse herhalende taken. Dat betaalt zichzelf namelijk bij elke herhaling terug!

Afbeelding1

E-commerce

Hoe haal je het maximale uit je webshop, app of online platform (zoals BOL.com)? De concurrentie wordt steeds groter en de inzet van een gedegen omnichannel strategie is onmisbaar. Met studenten aan de slag om conversie optimalisatie te doen, orderwaarde te vergroten dan wel de online en offline ervaring te optimaliseren.